Om byggernyt

Om firmaet

Byggernyt er en tegnestue og byggerådgivnings virksomhed, som kan varetage alle former for byggeprojekter, for både private, erhvervsdrivende og entreprenører. Intet er for småt og intet for stort.
Alle opgaver fra det første møde omkring en ide, udfærdigelse af arkitekttegnet hus, myndigheds tegninger, myndigheds godkendelse hos kommunen, udbud til håndværkere, tilsyn under udførsel, mangelgennemgang, til aflevering af det færdige projekt løses i fællesskab og kundens behov og ønsker kommer altid i første række.
Så hvis du går med tanker omkring et byggeprojekt eller renovering af dit nuværende hus, så hold dig ikke tilbage, giv mig et kald på 28 76 08 03 eller smid en mail på Info@byggernyt.dk, så skræddersyr vi en løsning, som passer netop til dig.

Mathias
Boll Overgaard

Byggernyt – Tegnestue og Byggerådgivning er etableret i 2020 af Mathias Boll Overgaard.
Tegnestuen er bygget på en stor interesse for, at tegne og rådgive både professionelle og privat personer som ønsker, at være deres egen bygherre i forbindelse med nybyggeri, renovering eller tilbygning.
Jeg vil tilbyde, hjælp til rentegning af kommende bygherre’s egne ideer, udarbejdelse af skitseprojekt, som kan drøftes med håndværkerne og anvendes som materiale til en senere byggeansøgning til kommunen.
Uanset omfang, vil mit primære fokus altid være, at sikre kunden et flot og fyldestgørende materiale.
Tegningsmaterialet udarbejdes digitalt og naturligvis i 3D, som er med til at sikre den røde tråd gennem hele projektet.

Ring 28 76 08 03